Program


Tállya BBQ Verseny és Fesztivál / VIP bérlet (3 napos)

Tállya BBQ Verseny és Fesztivál / VIP bérlet (3 napos)

A Tállya BBQ KCBS verseny a magyar barbecue-zás egyik legnagyobb ünnepe, legfontosabb seregszemléje. 2018. október 12-14. között kerül megrendezésre a második hivatalos, pontszerző barbecue verseny – Master Series Sanctioned Contest – Magyarországon, a KCBS – Kansas City Barbeque Society védnöksége alatt, a tokaji borvidék szívében, Tállyán.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 12. péntek, 16:00

A verseny során nagyszámú hazai és külföldi BBQ csapat fog egymással megmérkőzni. Az Európa minden szegletéből érkező csapatok 5 kategóriában küzdenek meg a dobogós helyezésekért. A verseny Magyarország egyetlen világörökségi borvidékén, Európa mértani középpontjában, Tállyán kerül megrendezésre, a különleges hangulatú szüreti időszakban, kísérőprogramja pedig egy nagyszabású, hamisítatlan zenei- és borfesztivál lesz, családi programokkal, egyedi gasztronómiai- és borélményekkel, food truck sétánnyal. A fesztivál helyszíne a Promenádon zajló barbecue verseny közelében elhelyezkedő Maillot kastély és kertje. A verseny és a fesztivál a Tállyáért Egyesület szervezésében, a BBQ Network szakmai felügyeletével, valamint az Oroszlános Borhotel és a Márton Birtok támogatásával valósul meg.

 

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Bősze Ádám 2019 őszén indította el „Nagy zenészek, nagy szerelmek” című előadás-sorozatát, mely a világ leghíresebb zeneszerzőinek magánéletéről, esetenként izgalmas titkairól szólt. A sorozat most egy, a zenetörténeti bulvárhistóriák legviccesebb jeleneteit felölelő, exkluzív stand-up esttel fejeződik be, a szerző one-man show-jával.

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!