Program


SZÜLETETT HAZUDOZÓ

SZÜLETETT HAZUDOZÓ

Jérome megrögzött hazudozó. Nem kímél senkit a füllentéseivel, nem érdekli, milyen zűröket hagy maga után. Egy napon azonban gyökeres fordulatot vesz az élete. Minden hazugsága valósággá válik és ezzel kezdetét veszi egy igazán őrületes nap.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 20. szombat, 20:00

Született hazudozó / Menteur / Natural Born Liar
francia vígjáték, 95 perc, 2022

Főszereplők:
Tarek Boudali
Pauline Clément
Philippe Vieux
Karim Belkhadra

Rendező: Olivier Baroux
Producer: Sidonie Dumas

12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!