Program


Szulák Andrea és a Studio 11 Ensemble koncertje
2

Szulák Andrea és a Studio 11 Ensemble koncertje

Május 28.

SZULÁK ANDREA ÉS A STÚDIÓ 11 ENSEMBLE KONCERTJE

Boldogság gyere, haza – Szeretni bolondulásig – Cha cha cha – Darabok a szívemből – Zene nélkül mit érek én – Csoda kell – C'est la vie.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 28. szombat, 20:00

SZULÁK ANDREA ÉS A STÚDIÓ 11 ENSEMBLE KONCERTJE

Boldogság gyere, haza – Szeretni bolondulásig – Cha cha cha – Darabok a szívemből – Zene nélkül mit érek én – Csoda kell – C'est la vie. Dalok, slágerek, történetek Szulák Andrea lelkéből egy remek zenekarral. Mert ez a mi életünk is.

Szulák Andrea olyan kiemelkedő énekesnő, aki páratlanul sokszínű és egyedi hangjával, egész lényével, karizmatikus egyéniségével, humorával, önazonos, hiteles pályafutásának sodró erejével, színpadi energiáival bárhol képes megtölteni a lelket vallomásokkal. Életének történeteit, egyéniségének lenyomatát nyújtja át most a közönségnek dalokban az ország kiemelkedő, legendás zenekarának kíséretével. Legyen jazz, pop, operett vagy musical, ő szinte minden zenés műfajban otthon érzi magát. Erről is meggyőződhet a közönség. Elhangzanak majd Máté Péter, Cserháti Zsuzsa örökzöldjei, kedvelt feldolgozások, s nem maradnak ki azok a slágerek sem, amelyek összeforrtak a nevével. A barlangszínházi évad nyitányának hétvégéje emlékezetes koncertélménnyel, fergeteges hangulattal várja a nézőket.

„Az éneklés sem csak a hangszálakról, szép hangról szól. Abban benne rejlik az egész életünk, személyiségünk, sorsunk. A tét pedig mindig egyre nagyobb: hisznek-e nekem az emberek vagy sem. Ez a felelősség. Nem akartam sok dolgot az életben, képes vagyok az elengedésre, de zene és éneklés nélkül nem is léteznék. Precíz tükör a színpad és a dal is. Bele kell nézni, mert ott látod ki vagy.” (Szulák Andrea, EMeRTon-díjas magyar énekesnő, színésznő, műsorvezető)

 

 

Barlangbérlet
Bármely 4 db, különböző előadásra szóló jegy megvásárlása esetén a jegyek árából 20% kedvezményt biztosítunk.
(Az Ötórai hangoló, a Jazzcsütörtök és a Kékfrankos bérlet koncertjeinek kivételével)

Dohnányi bérlet
5 alkalomra szóló bérlet a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar „Ötórai hangoló” című koncert sorozatára. 6.000 Ft

Vadak ura – gyermekjegy
Minden 18 év alatti számára 50% kedvezményt biztosítunk a jegyek árából.
A kedvezményre való jogosultságot belépéskor ellenőrizzük.

50% kedvezmény a Soproni Petőfi Színház 2021/2022-es évadára váltott bérletes nézőknek
Bérletes nézőink a Barlangszínház 2022-es előadásai közül egy választott produkcióra kedvezményesen válthatnak jegyet. A kedvezmény csak személyesen érvényesíthető.

Drumbérlet
A SopronDrum fesztivál két koncertjének egy időben történő jegyvásárlása esetén 20 % kedvezményt biztosítunk a jegyek árából. A kedvezmény a két koncertre történő azonos számú jegy vásárlása esetén vehető igénybe.

Ajánlatunk


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Szerző: William Somerset Maugham: CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! színház két részben a Játékszín színpadára alkalmazta: Németh Ákos

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!