Program


SZULÁK Andrea és a CSEKE Gábor Trió jazz koncertje

SZULÁK Andrea és a CSEKE Gábor Trió jazz koncertje

Szulák Andrea és a Cseke Gábor Trió

„Summertime” - Jazz örökzöldek, jazz standardok

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 29. csütörtök, 20:00

Mikor a 80-as évek végén hazatért külföldi vendégszerepléseiről, az itthoni szakma suttogta már nevét, de először bizonyítania kellett a hazai közönség előtt is. Énekelt az új Neoton együttesben, nyert táncdalfesztivált itthon és külföldön. Otthonosan mozog a pop, a funky, a diszkó, a jazz és a musicalek világában egyaránt. Első szólólemeze 1992-ben jelent meg, melyet további kilenc követett. 1994-ben eMeRTon-díjat kapott. Főszerepeket játszott, játszik több budapesti és vidéki színházban, számtalan musical és zenés előadás hazai sikere fűződik a nevéhez.

Ezen az estén a Cseke Gábor, Gayer Ferenc, Weszely János jazz trióval érkezik Szulák Andrea a K11 színpadára, hogy együtt egy vérpezsdítő nyáresti koncertet adjanak.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!