Program


SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál 2022

SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 22. szombat, 19:00

SzólóDuó Nemzetközi Táncfesztivál 2022

A rövid koreográfiák nyitott szakmai fóruma az Orkesztika Alapítvány fesztiválja

A SzólóDuó Fesztivál elsődleges célja, hogy a szárnyaikat bontogató és tapasztalt alkotók, táncosok számára bemutatkozási lehetőséget nyújtson, valamint szakmai visszajelzést biztosítson számukra a zsűri ’feedback’ beszélgetések során. Mindezt szem előtt tartva kerül megrendezésre a fesztivál 2022. január 19. és 22. között, melyet részben online is közvetítünk. 

Az idei fesztivált öt jelölőkör előzte meg, Németországban, Lengyelországban, Hollandiában és Magyarországon, a további pályázók pedig videón keresztül adhatták be jelentkezésüket. 

A fesztivált január 19-én vendégelőadásokkal nyitjuk meg. Azok a résztvevők, akiket a jelölőkörök zsűrije továbbjuttatott a versenyprogramba, a fesztivál második és harmadik napján, január 20-án és 21-én lesznek láthatóak. A legjobb produkciók a szakmai zsűri döntése és a közönség szavazatai alapján nyerik el a díjakat, őket a SzólóDuó 2022 Gálaesten - 2022. január 22-én láthatja majd a közönség.

Nézőink számára hagyományainkhoz híven készülünk meglepetés sztárvendégekkel is, és természetesen a tavalyi fesztivál legnépszerűbb produkciói is újra láthatóak lesznek. A fesztivál ideje alatt a korábbról jól ismert kísérőprogram, az Ork_Kota_Platform is megrendezésre kerül. Ennek keretében egyperces táncfilmek lesznek láthatók a fesztivál helyszínein és a platform facebook oldalán. (https://www.facebook.com/1minutedance)

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alapprogram - Imre Zoltán Program Kollégium, Magyar Művészeti Akadémia

 

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!