Program


Szirmok

Szirmok

Pöttömszínház 0-4 éves korig
A Kabóca Bábszínház (Veszprém) előadása soproni apróságoknak

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 21. vasárnap, 16:00

Szeretnénk felhívni közönségünk figyelmét, hogy biztonságtechnikai okokból felnőttnek és gyermeknek minden esetben külön kell jegyet váltani. Megértésüket köszönjük!

A pöttömszínház azoknak szól, akik még nem tudnak egy hosszabb történetre odafigyelni, de érdekli őket a játék. Akik nem tudnak egy helyben megülni és szívesen belekotyognak mindenbe, amihez közük van. Márpedig a kisgyerekeknek mindenhez van közük. Nekik (és a szüleiknek meg a tesóknak) szól a Pöttömszínház. Az előadás 25 perc színes-szagos-szélesvásznú látnivaló, amit egy 20 perces közös foglalkozás és levezető játék követ.

A Szirmok című babaszínházi előadásban két kicsi kertész nevelgeti csodákat rejtő virágát. Miközben közös céljuk, hogy a virág kinyíljon és minél nagyobbra nőjön, mégis elkerülhetetlen köztük a civódás. Rá kell jönniük, hogy egy szeretetteljes mozdulat, vagy közösen megszólaltatott dallam segíthet abban, hogy a csoda beteljesüljön.

Rendezte: Szántó Viktória Játsszák: Miller Patrik és Nagy Krisztina

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!