Program


Szimplán egy duplát
4

Szimplán egy duplát

Egy lassan feledésbe merülő kor felejthetetlen zenéje csendül fel azon az estén, mikor két idegen találkozik egy nem mindennapi kávéházban. A hölgy Violetta, színésznő kívánt lenni, s most a rendeléseket hordja ki. Az úr Béla, építésznek készült, végül Magyarország egyik legnépszerűbb zeneszerzője lett.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 21. vasárnap, 15:00

Szimplán egy duplát

zenés játék Zerkovitz Béla dalaival

Egy lassan feledésbe merülő kor felejthetetlen zenéje csendül fel azon az estén, mikor két idegen találkozik egy nem mindennapi kávéházban. A hölgy Violetta, színésznő kívánt lenni, s most a rendeléseket hordja ki. Az úr Béla, építésznek készült, végül Magyarország egyik legnépszerűbb zeneszerzője lett. Most ketten idéznek meg egy kort, egy stílust jól ismert dallamokkal, Zerkovitz-slágerekkel. Az előadásban felcsendül - többek között - az Asszonykám adj egy kis kimenőt, a Mi muzsikus lelkek, a Hulló falevél, vagy éppen a Kár itt minden dumáért című dal.

A BUDAI KOMÉDIÁSOK produkciója

Az előadás helyszíne a 6szín kávézója!

Írta: Pille Tamás, Majorfalvi Bálint

Koreográfus: Cortés Sebastián

Zene, dalszövegek: Zerkovitz Béla

Koreográfus: Cortés Sebastián

Zenei munkatárs: Szilassy Nelly

Rendezte: Pille Tamás

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!