Program


SZILAS MIKLÓS - zenés, interaktív gyermekelőadás

SZILAS MIKLÓS - zenés, interaktív gyermekelőadás

Zenés gyermekműsorok Szilas Miklós dalszerző, előadóművész tolmácsolásában. Elsősorban az óvodás és a kisiskolás korosztály számára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 26. kedd, 10:00

Szilas Miklós pécsi bázisú zeneszerző-előadóművészként járja az országot. Sok helyre eljutott műsoraival, melyek vidám, zenés, szórakoztató események. Elsősorban a kisebbeknek szól, nagyjából 3-14 éves korig, de jöhet a család apraja-nagyja, unatkozni nem fog, az egészen biztos!

Koncertjei, zenés gyerekszínházi előadásai interaktív produkciók, ahol fontos az együttlét öröme, ami ugyanúgy hat rá is, mint a gyerekekre.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!