Program


Szeretet és megbocsájtás - Csehi István előadása

Szeretet és megbocsájtás - Csehi István előadása

Csehi István előadása, nem csak a karácsonyi ünnepek fényében

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 14. csütörtök, 18:00

Szeretet és megbocsájtás - a valódi béke kulcsai
    
A Karácsonyt megelőző időszak több szempontból különleges: a várakozás, az izgatott készülődés mellett talán ilyenkor jut a legtöbbször eszünkbe, hogy mennyire hiányzik valaki, akivel korábban szoros kapcsolatunk volt, de egy sérelem miatt eltávolodtunk. Ilyenkor ötlik fel bennünk, hogy milyen jó lenne megbocsájtani és újrakezdeni, de hogyan is kell azt csinálni?

Létezik-e megbocsáthatatlan bűn? Képesek vagyunk-e valóban elfelejteni a minket ért sérelmeket? Miként kötnek minket a régóta hurcolt sérelmek ahhoz, aki megbántott minket? Hogyan teremthetünk békét önmagunkban és a környezetünkben?

Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Csehi István, a Napfényes Gyógyközpont egyik vezetője és terapeutája.

Gyere el, hogy ez a Karácsony más lehessen, mint a többi!

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

A Játékszín Aranylakodalom című komédiája a 2020-ban az Újszegedi Szabadtéri Színpadon is nagy sikerrel bemutatott Legénybúcsú nem kevésbé fergeteges folytatása – ám az előismeret nem kötelező, hiszen a két ügyeskedő háziorvos – Szente Vajk és Nagy Sándor kiváló kettőse - legújabb szertelen kalandjai garantáltan kacagásra késztetnek mindenkit!

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!