Program


Szeret nem szeret - regisztráció

Szeret nem szeret - regisztráció

A szerelemről (annak csodáiról és gyötrelmeiről) mesélnek színművészeti egyetemisták Szentendrén, egy különleges produkció keretében. Felújítva a régi hagyományokat, ismét színészhallgatók a szereplők és megint Szentendre belvárosa a díszlet, mert az ingyenesen megtekinthető produkció több helyszínen játszódik a városban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 23. szombat, 18:00

Szeret, nem szeret
zene, kert, szerelem – színészhallgatók fergeteges kavalkádja Szentendre hangulatos terein

A Szeret, nem szeret előadás 1. része a Főtéren kezdődik, majd Goldoni vígjátékával, a Chioggiai csetepaté részletével folytatódik a Bükkös-patak partján. Ezek után a nézők választhatnak, hogy Shakespeare Szentivánéji álom komédiájának néhány jelenete érdekli őket a Vajda Múzeum kertjében, vagy inkább Kornis Mihály Körmagyar című színművéből tekintenek meg részletet a Dunaparti Művelődési Ház retro udvarán. Bármelyiket is választják, a klasszikus és kortárs szerzők, illetve a fiatalok rögtönzései garantálják a szórakozást. És hogy mindenki megtalálja a szerelmi civakodásokat a város zegzugaiban, a helyszínek között Peller Anna kalauzolja a nagyérdeműt.

A Szeret, nem szeret 2. része a Városháza udvarán, a nagyszínpadunkon folytatódik, ahol a szerelmespárok egy TV Talkshow keretében folytatják a történetet, slágerekkel, kuplékkal és Peller Anna műsorvezetésével, aki természetesen maga is dalra fakad. A játszók a közönség aktív közreműködését is kérni fogják a végkifejlethez.

Legyen Ön is részese, ennek az egyedülálló produkciónak, ami sok zenét, improvizációt, jókedvet, nyarat, szerelmet és Szentendrét tartalmaz, ami a város bevonásával újítja fel a Teátrum régi hagyományait!

Az előadás megtekintése ingyenes, csupán regisztrációt igényel a szentendreiteatrum.jegy.hu oldalon.

Narrátor: Peller Anna

Szereplők: Nencz András, Kuttner Bálint, Mechle Christian,
Kiss Diána Aida, Hajdu Tamás Miklós, Kádár Kinga, Kovács Dorottya,
Jeney Luca Viktória, Szaploczay Mária, SiposLászló Márk, Tegyi Kornél

Zenei munkatárs: Kovács Adrián
Szcenika: Kovács Alíz eh.
Asszisztens: Solténszky Ráhel

Társrendező: Bezerédi Bendegúz eh.
RENDEZŐ: RÉTHLY ATTILA

RÉSZLETES PROGRAM

I. felvonás:

18:00 Főtér – nyitány
18:15 Bükkös-patak parti amfiteátrum (Dumtsa korzó-Jókai utca sarok), részletek Goldoni: A chioggiai csetepaté c. színművéből

19:15 Vajda Lajos Múzeum: Szentivánéji álom Piknik
vagy
19:15 Dunaparti Művelődési Ház, részletek Kornis Mihály: Körmagyar c. színművéből

II. felvonás: a záró produkció MINDENKINEK:

20:30 Fergeteges Talkshow sok zenével a Városháza udvarán

A II. felvonásra regisztrált jegyek érvényesek az I. felvonás produkcióira is. A jegyek mellé a Bükkös-patak parti amfiteátrumnál (Dumtsa korzó-Jókai utca sarok) karszalagot adunk 17:30-tól.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Körmagyar előadásrészlet szókimondó szövegeket is tartalmaz! Ezért az erre érzékeny, illetve a 16 éven aluli nézőinknek, a Szentivánéji álom részletét ajánljuk a Vajda Múzeum kertjében.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!