Program


Szerelmes Chagall

Szerelmes Chagall

Horgas Eszter új bemutatója – látvány- és koncertszínház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 19. szombat, 20:00

Az óriási sikerű, teltházas budapesti bemutató után turnéra indul az előadás.

Ez egy játék, ami arról szól, hogy mi történik akkor, ha a múltból idehozunk egy számunkra fontos alkotóművészt. Chagall a XX. század egyik kiemelkedő alkotója, zsenije. Az ő élettörténetei elevenednek meg, a festményei – hol vicces, hol megható, hol szenvedélyes, hol szívbe markoló – történetei által. Az előadás a kilencvennyolc évet élt művész életét népszerű, dallamos, fülbemászó melódiákkal, virtuóz hangszeres szólókkal dolgozza fel.

Olyan feldolgozásokat hallhat a közönség, mint Sosztakovics Keringője, Edith Piaf Chansonja, a ZAZ pop dala vagy a híres A Paris, Gershwin Kék rapszódiája, Avinu Malkeinu…

Közreműködnek:
Horgas Eszter fuvolaművész, Bálint András Kossuth-díjas színész Chagall szerepében, Szemerédi Bernadett színésznő Bella szerepében, Hárs Róza énekes mint angyal, Lőwenberg Dániel zongoraművész és a ClassJazz Band (Kaszás Péter – dob, Hárs Viktor – ének, basszus, Dajka Krisztián – gitár, Révész Richárd – zongora, Pusztai Csaba – ütő)

Műsoridő: 100 perc

Ajánlatunk


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!