Program


Szerelemmel, szenvedéllyel (Csortos)

Szerelemmel, szenvedéllyel (Csortos)

francia romantikus dráma, 116 perc, 2022
francia nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 19. szerda, 15:30

Rendező: Claire Denis

Szereplők: Juliette Binoche, Vincent Lindon, Gregoire Colin, Bulle Ogier, Issa Perica

 

„Ha igazán szerettél valakit, az nem múlik el…”

Sara és Jean (Juliette Binoche és Vincent Lindon) szerelme hosszú évek óta tart, a szenvedély nem hagyott alább közöttük az idő múltával. Kapcsolatuk megingathatatlannak tűnik. Egy reggelen Sara az utcán meglátja korábbi társát, François-t, azt a férfit, aki bemutatta őt Jeannak, és akit akkor Sara vívódás nélkül, szinte azonnal elhagyott. Bár egy szót sem váltanak, François iránti érzelmei most újra hatalmukba kerítik, és minden megváltozik. Túlfűtött jelenetek sorában követhetjük, ahogy a szenvedély utat tör, és szétzilálja mindazt, ami addig biztosnak látszott. 

A film a harmadik olyan alkotás, amelynek forgatókönyvét Claire Denis és Christine Angot együtt jegyzik. A legutóbbi, Jöjj el, napfény! című közös filmjük szintén Juliette Binoche főszereplésével készült, és számos nemzetközi díjat érdemelt ki. 

A Szerelemmel, szenvedéllyel a legjobb rendezőnek járó díjat (Ezüst Medve) nyerte el a 2022-es Berlini Filmfesztiválon. 

Díjak: Berlin Nemzetközi Filmfesztivál - legjobb rendezőnek járó díj (Ezüst Medve)

Bemutató dátuma: 2023.06.01.

Forgalmazó: Cinetel Kft.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!