Program


Szerelem • GG Tánc Eger

Szerelem • GG Tánc Eger

Felgyorsult, elgépiesedő, az emberi érzelmek jelentőségét deminuáló, produkció- és fogyasztásorientált 21. századunkban nehezen találnánk még egy emberi érzést, érzelmi állapotot, mely az ember nembeli lényegének ilyen fontos attribútuma maradt volna.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 25. vasárnap, 19:00

Az emberré válás évmilliós fejlődéstörténetében az életösztön és a fajfenntartás DNS-spirálba kódolt, felülírhatatlan parancsa mellett elsősorban a munka, a gondolkodás, és az érzelmek megjelenése emeli a homo sapienst az állatvilág hatalmas piramisszerkezetének csúcsán álló főemlősök fölé.

A teremtés vagy az evolúció ismételhetetlen, ám lényegileg bizonyíthatatlan, egyszeri és egyedi csodája gyönyörű képességünk, a szeretni tudás. Ennek megmagyarázhatatlan működésű, erejű, hatalmú, összetettségű érzelemkomplexuma a szerelem, melynek birtoklása az ésszel fel sem fogható univerzum végtelen határain belül csakis és egyedül az embernek adatott meg.

Férfi – Emődi Attila
Nő – Ellenbacher Kamilla
Szerelmes ifjú-1 – Plita Márk
Szerelmes lány-1 – Forczek Janka
Szerelmes ifjú-2– Varga Dániel
Szerelmes lány-2 – Anna Manetti
Manó – Fodor Sára
Tündér – Suba János
Állat – Szalai-Bordás Ádám
Virág – Martina Tizzi 
Játékmester: Baráth Zoltán
Emberek, lények , Férfiak, nők – GG Tánc Eger táncművészei

Dramaturg: Pinczés István

Zene: Montázs- Zombola Péter Erkel-, és Bartók-Pásztory-díjas /ROAD Zenekar

Fénytervező: Pető József 

Látvány: Topolánszky Tamás

Szcenika: Engler Imre, Fodor Zsolt

Jelmeztervező: Kiss Kata

Koreográfus-asszisztens: Emődi Attila

Asszisztens: Kiss Alexandra

Ügyelő: Újhelyi Réka

Koreográfus-rendező: Topolánszky Tamás Harangozó-díjas, érdemes művész

Az előadás bemutatója a Nemzeti Táncszínházban, közös programként valósul meg.

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!