Program


Szép Mesék - Rossz Mesék - Zenés történetek Szinetár Dórával

Szép Mesék - Rossz Mesék - Zenés történetek Szinetár Dórával

Szép Mesék-Rossz Mesék

Zenés felnőtté válás az elmúlt harminc évből, musicaleken, sanzonokon, és filmzenéken át.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 11. szerda, 19:00

A Szép Mesék, a színésznő ÚjraTervezés címmel a közelmúltban megjelent musical-lemezének záró dala, melyen az elmúlt közel 30 év alatt tőle ikonikussá vált színházi dalokból kapunk egy különleges válogatást.

Erről a lemezről is sok meghatározó dal hangzik el a koncerten, de a színésznő egyéb kedvencei is felcsendülnek, a klasszikus musical-daloktól, a sanzonokon át, népszerű filmslágerekig, miközben személyes történeteivel elvisz minket gyerekkorától, az első színpadra lépésétől, a felnőtté válásán át az anyaság megélésének csodájáig. Révész Richárd jazz-zongorista tökéletes partnerként nyújt kíséretet, és köti össze a különböző zenei műfajokat, egy harmonikus zenei utazássá varázsolva az estet.

A koncerten olyan világsikerű musicalekből hallhatnak részleteket, mint a Yentl, az Óz a Csodák Csodája, az Olivér!, vagy a Funny Girl, de Dés László, Jávori Fegya, és Szakcsi Lakatos Béla dalai is felcsendülnek, mind a színésznő jól ismert, egyedi tolmácsolásában.

Zongorán kísér: Révész Richárd

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!