Program


SZEMFÉNYVESZTÉS
7

SZEMFÉNYVESZTÉS

Nagy Molnár Dávid világbajnok 2. helyezett bűvész és Rieger Dani bemutatja a SZEMFÉNYVESZTÉS című előadássorozat első showját Győrben. Látványos illúziók, gondolatolvasás és további humoros, szórakoztató mutatványok egy színpadon.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 19. szombat, 18:00

Nagy Molnár Dávid bűvész, a magyar bűvészvilág egyik legnevesebb, nemzetközi hírű művésze. A Monte Carloban megrendezett bűvészfesztivál, valamint a Bűvészvilágbajnokság második helyezettje. A Kulturális Minisztérium Nívódíjával kitüntetett előadóművész, aki világszínvonalon ejti ámulatba a közönséget.

A Szemfényvesztés előadássorozat másik fellépője Rieger Dani, aki szórakoztató műsorával számos magyar színpad mellett jelen volt a 2019-es csehországi teke világbajnokságon is.

 

Győrben részesei lehetnek egy felejthetetlen, szórakoztató show műsornak. Látvány, varázslat és humor egy színpadon. Szórakoztatás minden korosztály számára. Egy műsor, ahol a lehetetlen is lehetséges.

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!