Program


Szalóki Ági babakoncert - online

Szalóki Ági babakoncert - online

A Szalóki Ági Babakoncert nem zenés foglalkozás, hanem 35-40 perces koncert, komplex zenei élmény a szülőknek is, babáknak szerkesztett zenei anyaggal.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 1. kedd, 11:00

Szalóki Ági babakoncert - online

A háromszoros Fonogram-díjas, Liszt Ferenc-díjas Szalóki Ági 16 éve énekel az óvodás korosztálynak. A 0-3 éves korosztálynak is műsort készített. A babáknak tudatosan kisebb térben, vállaltan kisebb plénum előtt, csendesebb zenét játszik, mint az ovisoknak. A műsor kialakításánál figyelembe vette a 0-3 éves korosztály fejlettségét, igényeit, életkori sajátosságait. A program része az élőzene-hallgatás, a közös éneklés, mondókázás, ölbeli játékok a szülők és babák bevonásával.

A Szalóki Ági Babakoncert nem zenés foglalkozás, hanem 35-40 perces koncert, komplex zenei élmény a szülőknek is, babáknak szerkesztett zenei anyaggal.
A program élő - online közvetítéssel is felejthetetlen élményt nyújt.

Zenekar: Szalóki Ági - ének, ütőhangszerek, Csókás Zsolt - akusztikus gitár, ének, Szalai Péter – ütőhangszerek


Jegyvásárlás esetén az előadás  youtube linkjét e-mailben fogjuk megküldeni Önnek a program előtt 1 nappal.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi kiszolgáltatottság történetét meséli el szívszorító egyszerűséggel és tisztasággal.

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és elveszettnek érzi magát a házasságukban. Nem tudja, mit akar, csak azt, hogy képtelen így folytatni. Két középkorú ember. Egykor elkötelezték magukat egymásnak, a hétköznapok sűrűjében azonban egyszer csak elsodródtak egymástól. Mások már a vágyaik, mások a céljaik.

Ajánló


A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!