Program


Szakítani fogunk

Szakítani fogunk

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 28. csütörtök, 20:00

Talán ő az igazi. Csak nem a megfelelő időben… Szakítani fogunk.

Improvizált színházi előadás egy párkapcsolat folyamatáról és utóéletéről. Nem a szakítás közvetlen előzményéről, hanem arról: hogyan ünnepeljük egy kapcsolat teljes egészét, beleértve a döntést is, hogy utunkat nem együtt folytatjuk. A történet végkimenetele nem meglepetés: szakítani fogunk. De a módja és az eredete foglalkoztat minket. Hogyan jut elkét ember az elválásig? Hogyan lehet mindezt szeretetteljesen csinálni? Lehet? Hogyan hozzuk meg a döntést, hogy holnaphoz két évre a másik ember szavak helyett már csak összetett mondatokból fogja tudni, mi van velünk, ha jön a kérdés: hogy vagy?

Az improvizált előadásban arra keressük a választ, hogyan lehet egy hosszú, évekig tartó kapcsolatot tisztességgel eltemetni. A karakterekkel találkozunk hétköznapi pillanataikban, az első randin, 15 évvel a szakítás után vagy új kapcsolataikban. Megkeressük azokat a szokásokat, amiért egymásba szerettek, és amik később az őrületbe kergetik őket.

A hagyományos színházi formáktól eltérően az előadás folyamán a közönség is bekapcsolódhat az eseményekbe. Ez azonban sohasem kötelező. Az improvizációs műfajhoz hűen, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, interaktivitással tűzdelt előadás.

Keith Johnstone improvizációs technikájával dolgozó előadás, amelyet Andrew Hefler rendezett.

Előadják: Arany Brigitta és Somhegyi György

Zene: Badics Márk

 

Jegyár: 5.000 Ft

Ajánlatunk


A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ajánló


Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!