Program


Szabadesés Szimulátor Dupla Csomag 2x3 perc 2 fő részére
2

Szabadesés Szimulátor Dupla Csomag 2x3 perc 2 fő részére

Lebegni nagyon jó dolog, de párban lebegni a legjobb!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

A szélcsatorna remek sportolási és szórakozási lehetőséget nyújt a kezdő lebegni vágyóknak, de a profi ejtőernyősök számára is hatalmas élmény. Most megtapasztalhatja bárki a párjával a szabadesés érzését maximális biztonsági körülmények között. Gyakorlott oktatók segítik a résztvevőket, akik alapos felkészítés után is bent állnak a helységben és kézjeles instrukciókkal tanítanak.

 Fontos információk

A felejthetetlen lebegés 2 X 3 perces. A szélcsatornának egy hatalmas előnye, hogy kortalan, 4-5 éves kortól 100 éves korig bárki kipróbálhatja. A lebegésről készült HD videofelvételt a résztvevő megkapja ajándékba.

A programon maximum 120 kg testsúlyú személy vehet részt.

Legalább 1 GB-os pendrive-ot érdemes a helyszínre vinni, amire a szolgáltató partner rögzíteni tudja a repülést.

A voucher 2 fő részvételét tartalmazza.

A helyszín jellegét tekintve szívesen várjuk a rokonokat, barátokat, kísérőket. Érdemes fényképezőgéppel, illetve kamerával érkezni.

A program idejére biztosítják a szükséges felszereléseket (overál, szemüveg, bukósisak stb.) Érdemes sportos, kényelmes ruhában érkezni.A programot az időjárás nem befolyásolja, mert zárt térben zajlik.

Ajánlatunk


Bartos Erika nagysikerű mesesorozatának epizódjaiból Nagy Orsolya készít színházunk számára színpadi forgatókönyvet. Az óvodás korú nézőinknek szánt előadást a Kolibri Fészekben Andrusko Marcella rendezi.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz. Ennek fontos szerepe van a történetben. A humorral és iróniával átszőtt musical szereplői fiatalok, akik „önként” vállalták a nyári melót.

Ajánló


A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical,…

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!