Program


Swing a la Django - Nemcsak Jazz Klub

Swing a la Django - Nemcsak Jazz Klub

A Nemcsak Jazz Klub nyári színpadán fellép a Fehér Fábió Trió és a Swing à la Django & ifj. Sárközi Lajos.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 19. szerda, 19:30

A Nemcsak Jazz Klub nyári színpadán fellépnek:

Fehér Fábió Trió
A trió formációt Fehér Fábió alapította, 2019 nyarán, a célból, hogy megvalósítsa legkülönfélébb és legérdekesebb zenei ötleteit. Legfőképpen általunk írt instrumentális fusion jazzt játszunk, valamint világhírű jazz standard-eket kicsit más felfogásban. Bátran nyúlunk a legkülönfélébb zenei stílusokhoz is. Egyedi hangzást adva, játékunkban az improvizáció és a zenei szabadság egyaránt megjelenik. Számunkra nagyon fontos , hogy azokat a "zenei érzéseket", melyeket mi átélünk, a zenénk által tovább adjuk közönségünknek.

A zenekar tagjai:
Fehér Fábió - gitár; Berki Tamás - basszusgitár; Fazekas Tamás - dob

Swing à la Django & ifj. Sárközi Lajos
Swing à la Django együttes egy innovatív, a világon egyedülálló hangszeres felállással bíró zenekar. Különleges stílusötvözetet teremtettek, zenéjük hangzásában harmóniára talál a magyar autentikus folklórzene, a francia manouche swing és a sanzonok világa, a tangó, a jazz és a bossa nova, ennek eredménye ez az általuk Hungarian Django Swing-nek nevezett egyedi stílus. A zenekar az elmúlt években Belgiumban, Németországban, Finnországban és Erdélyben koncertezett. Magyarországon számos fellépés mellett a Prima Primissima Díj Gálakoncertjén, a Szigeten, vagy a CAFe Budapest Fesztiválon láthattuk színpadon őket. Ezen a kocerten ifj. Sárközy Lajos, a Virtuózok tehetségkutató műsor nyertese, Junior Prima díjas hegedűvirtuóz lesz a zenekar vendége.

A zenekar tagjai:
Ifj. Sárközy Lajos - hegedű; Dani János - gitár; Dani Norbert - gitár; Csurkulya József - cimbalom;
Seres Vilmos - klarinét; Gallyas Lakatos Róbert - zongora; Lombos Pál - bőgő


A jegyek megvásárlását követően asztalfoglalás szükséges emailen: szegedi.zsuzsa@sargahaz.com vagy a +36 20 511 0982 telefonszámon.

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!