Program


Svindler

Svindler

The Card Counter
amerikai thriller dráma, 111 perc, 2021
angol nyelven magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 31. szerda, 20:00

Rendező: Paul Schrader
Szereplők: Oscar Isaac, Tye Sheridan, Tiffany Haddish, Willem Dafoe

 

William Tell börtönviselt ex-katonaként kártyázással keresi a kenyerét. Tellnek nincsenek céljai, azt állítja, hogy csupán szeret játszani – felfokozott, mégis egyhangú élete viszont magasabb szintre lép, amikor egy ambiciózus nő pókerturnéra nevezi be, miközben egy bosszúszomjas kölyök, Cirk is mellé csapódik. A The Card Counter egyszerre sportfilm, road movie, buddy movie és bosszúfilm, miközben az iraki háborús bűnökön keresztül a poszttraumás stressz és a társadalomkritika, illetve az elmaradhatatlan szerelmi szál is beleszövődik.

Paul Schrader harmincéves korára megírta a Taxisofőrt. Martin Scorsese remeke az elsőszámú mű, amit a nevéhez kötünk. Mentora és barátja Scorsese producersége alatt készítette el önáló filmjét. 

Díjak: Velencei Nemzetközi Filmfesztivál 2021 - Verseny program

 

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Ajánlatunk


Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

elkafkásodás két részben

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!