Program


Stand Up Comedy Turné

Stand Up Comedy Turné

Az előadáson fellép a Showder Klubból jól ismert Orosz Gyuri, aki napjaink egyik legnépszerűbb stand-up komikusa, Redenczki Marcsi akinek mondanivalója a nők mindennapjai körül forog, de a férfiakról alkotott véleményét sem rejti véka alá, valamint Maczkó Ádám, aki szívesen beszél főiskolai élményeiről, de a pszichológus exbarátnőjével való együttélés buktatóit sem titkolja el a közönség elől.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 17. csütörtök, 19:00

Stand Up Comedy Turné

Fellépők: Orosz Gyuri, Redenczki Marcsi és Maczkó Ádám

Szoktad nézni a Showder Klubot vagy hallgatni a Rádiókabarét? Szereted a stand up-ot? Akkor ezt a programot neked találták ki! El sem tudod képzelni, hogy élőben mennyivel jobb ez a műfaj, mint a tévében. Semmit nem vágnak ki a műsorból és mindenki felszabadultan humorizál a színpadon, az aktuális közönségre szabva a műsort. Sok fellépő, sok poén, sok boldog néző. Ez az igazi stand up comedy élmény, gyere el és nézd meg magadnak! Az előadóink naprakészek, lazák és van mondanivalójuk.


A műsor 80 perces.

Ajánlatunk


Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!