Program


Sose halunk meg / We Will Never Die (with English subtitles)

Sose halunk meg / We Will Never Die (with English subtitles)


Vetítési időpontok:
Rendező: Koltai Róbert

Forgatókönyvíró: Nógrádi Gábor, Koltai Róbert
Operatőr: Halász Gábor
Zene: Dés László

Szereplők: Koltai Róbert, Szabados Mihály, Máté Gábor, Jordán Tamás, Kathleen Gati, Lukáts Andor, Blaskó Péter, Pogány…

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 23. kedd, 18:45

A magyar filmtörténet egyik feledhetetlen főhőse a csupaszív, talpraesett vállfaárus, aki maga volt az élet hercege. A hatvanas „boldog békeévekben” csak fölkapta unokaöccsét, vitte vásárba, lóversenyekre, megismertette vele a szabadság, a nők, az élet ízeit. Ahol megjelent ruganyos nadrágtartójában, jellegzetes szemüvegében, minden női szívet meghódított, és fogytak a vállfák. ‒ Koltai Róbert legendás kultfilmje a rendszerváltó időszak legsikeresebb filmje volt.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!