Program


Soha, néha, mindig

Soha, néha, mindig

Soha, néha, mindig

amerikai dráma, 101 perc, 2020 (16)
magyar felirattal
Rendező: Eliza Hittman
Szereplők: Sidney Flanigan, Talia Ryder
Magyarországi forgalmazó: Pannonia Entertainment
Végleges korhatás: 16
Magyarországi bemutató: 2022. május 05.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 6. hétfő, 18:00

Történetünk főszereplője a 17 éves Autumn (Sidney Flanigan), aki egy napon felfedezi magán a terhesség jeleit, és megrémülve az ezzel járó következményektől, minden módszert igyekszik elkövetni annak érdekében, hogy megszabadítsa magát kelletlen terhétől. Fiatalkora, és nem éppen empatikus családja miatt lehetőségei korlátozottak, ráadásul otthont adó városkájában csak szülői beleegyezéssel hajthatna végre abortuszt, így miután unokatestvére, Skylar (Talia Ryder) összeszedi őt a szakadék széléről, a két lány neki vág New Yorknak, hogy megoldást találjanak Autumn helyzetére, addig, amíg erre van lehetőség.

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!