Program


Sírig tartsd a Sade!

Sírig tartsd a Sade!

“De Sade úr csak azt művelte, amit az egész világ.” Marquis de Sade

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 26. vasárnap, 19:30

“…Amikor 1775-ben “a megrontott kislányok” ügyében vádat emeltek ellene, Sade ismét Itáliába menekült, de titokban visszatért La Coste-ba, az egyik lányt pedig a nagybátyjánál rejtette el. A “kislányok” ügyét soha nem nyomozták ki alaposan, és bár néhány napvilágra került részlet emlékeztet a Szodoma százhúsz napja (1785) egyes epizódjaira, tudomásunk szerint az orgiáknak nem volt halálos áldozata…” (Kovács Ilona: Marquis de Sade - Börtönévek)

“De Sade úr csak azt művelte, amit az egész világ.” Marquis de Sade

Marquis de Sade: Zeck Juli
Rendezte: Kovács András

Zeck Juli
2005-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Négy évet töltött a Vígszínház társulatában, majd a Kecskeméti Katona József Színház tagja volt 2009-től 2012-ig. Négy év szabadúszás után 2016-tól 2019-ig a Csokonai Színház tagja. Jelenleg szabadúszóként dolgozik.

Kovács András
Színész,Mensáros László-díjas, 2017-ben végzett a Kaposvári Egyetemen,két évig a Csokonai Színház tagja, jelenleg szabadúszó. 2018 óta a Magyar Művészeti Akadémia ösztöndíjasa.

A Koan Színházi Transzfer előadása.
Támogatónk: SÍN Művészeti Központ

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!