Program


ShowHivatal - Vidám, zenés, beszélgetős műsor Vályi Zsolttal

ShowHivatal - Vidám, zenés, beszélgetős műsor Vályi Zsolttal


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 20. csütörtök, 19:00

Vályi Zsolt a Rádió M műsorvezetője, - aki lassan 30 éve része a miskolci emberek életének a különböző helyi rádióknak köszönhetően - (City rádió, Nonstop rádió, Rádió GaGa, Juventus Miskolc, Gold fm Miskolc) régóta tervez már egy egész estés, szórakoztató talkshow-t, amiben érdekes, sikeres és a saját területükön már többszörösen bizonyított emberekkel beszélget 2-3 havonta. Ennek a tervnek az első állomása 2022 október 20-a, este 7 óra, az első ShowHivatal a Művészetek Házában. Az első műsorban Vályi Zsolt természetesen sikeres Miskolciakat lát vendégül, köztük Aranyosi Péter humoristát, az egyik, ha nem a legismertebb és legkedveltebb Miskolcit akivel mindig garantált a jókedv. Pál Dénest "Miskolc hangját" aki a The Voice című műsor megnyerése óta része a magyar zenei életnek. Mészáros Lászlót, a többszörös fekvenyomó világbajnokot, világcsúcstartót, Mr Olympiát, akinek azért humora is van.

A műsor dalairól - Pál Dénesen kívül - Cselepák Balázs színész-énekes és zenekara gondoskodik.

Várunk mindenkit október 20-án 19 órától egy vidám, zenés, beszélgetős műsorral, a Művészetek Házában! 

Gyertek el/jöjjenek el az első ShowHivatal-ra, hogy legyen második is.

Ajánlatunk


Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!