Program


Showder Klub - Mogács Dániel önálló estje // Magam között vagyok: Badár Sándor önálló estje
2

Showder Klub - Mogács Dániel önálló estje // Magam között vagyok: Badár Sándor önálló estje

Showder Klub TV felvétel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 7. szombat, 18:30

Két előadás egy jeggyel!

A ruhatár kötelező lesz, melynek díja 200Ft/kabát vagy táska.

Étkezésre nem lesz lehetőség, italokat tudnak rendelni a felvétel előtt.

A helyfoglalás nem minden esetben érkezési sorrendben történik, a helyszínen ezt az ültető kollégák fogják koordinálni. 

Kérjük, érkezzenek időben, mert későket nem fogunk tudni beengedni a felvételre.

A felvétel kb. 2 óra lesz, szünet nélkül!


 

Az új típusú koronavírus világjárvánnyal és a Magyarországon elrendelt veszélyhelyzettel összefüggésben a Primetime Enterprises Kft. egyik legfontosabb feladata a munkatársak, partneri kapcsolatban lévő ügyfelek, valamint a nézőközönség egészségének megóvása, a fertőzés továbbterjedésének a megakadályozása.

A műsorgyártó nagy hangsúlyt fektet a megelőző intézkedésekre, előzetesen és folyamatosan tájékoztatja a munkatársakat és partnereket, annak érdekében, hogy szükség esetén alkalmazza a járványügyi szakhatóságok kötelező intézkedéseit.

A forgatási helyszínen és a felvétel alatt kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszkviselés.

Munkatársunk érintésmentes hőmérővel testhőmérsékletet mér. Amennyiben bárkinél felmerül a fertőzöttség gyanúja, munkatársunk azonnak jelzi azt a produkció gyártásvezetője felé további intézkedés céljából.

A forgatási helyszínen javasolt a sűrű kézmosás, az érintésmentes kézfertőtlenítő gyakori használata, illetve a 1,5 méteres távolságtartás.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!