Program


Segítő kéz a családban Dr.Domján Mihály előadása

Segítő kéz a családban Dr.Domján Mihály előadása

El lehet oda jutni - a realitások talaján -, hogy "ha neki sikerült, akkor nekem is megvan az erőm (bennem van) az első lépéshez." Ehhez szeretnék a közös beszélgetésünkkel egy pici segítséget adni. Sokszor a hit akkor szabadul fel az emberben, ha találkozik olyan személlyel, aki inspirálja őt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 11. csütörtök, 18:00

Vendég: Pataki Ági
Sztármodell, Balázs Béla-díjas filmproducer

A motiváció az a folyamat, sőt erő, amely elindítja és fenntartja a célorientált viselkedést. És itt, ezen a ponton, sokan meg is akadnak. "Mik a céljaim? Mit akarok elérni? Mire van készségem és lehetőségem? Mit kellene először fejlesztenem magamban, hogy tudjak majd az új tudással egyet előre lépni?" Sokszor a múlt csalódásai, a fel nem dolgozott veszteségek, a jelen eszköztelensége és a megtartó emberi kapcsolatok hiányai egy olyan negatív "szemüveget" hoznak létre, amelyek áthatják az ember érzelmi életét, gondolkodását és így a viselkedését is. A reménytelenség közben lesöpörheti és súlytalanná teheti a korábbi sikereket, így egyes helyzetekben nehezen képzelhető el a kiút, márpedig pedig létezik.

 

Ajánlatunk


A BALATURNÉ újabb állomása a balatonboglári Kultkikötőben.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!