Program


Sakura koncert - Ataru Taiko japándob színház

Sakura koncert - Ataru Taiko japándob színház

A koncerten elhangzó művek betekintést engednek a szigetország lenyűgöző világába és a színpadi produkció egyfajta történelmi, kulturális keresztmetszetet ad vagy épp utazásra csábít.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 22. szombat, 19:00

Sakura koncert - Ataru Taiko japándob színház

A több ezer éves keleti kultúra és japán dobművészet megelevenedésének lehetnek tanúi az előadás nézői, befogadói. A koncerten elhangzó művek betekintést engednek a szigetország lenyűgöző világába és a színpadi produkció egyfajta történelmi, kulturális keresztmetszetet ad vagy épp utazásra csábít. Olykor feszültséget kelt, míg másutt teljesen ellazít és megnyugtat, esetenként történetet mesél el vagy épp mosolyt csal az emberek arcára és bár különálló részekre, művekre tagolható az előadás, végül mégis egységes képet alkot, összeáll egy egésszé, épp úgy, mint egy emberi élet, annak örömeivel és viszontagságaival együtt. A folyamatosan változó színpadkép is ezt erősíti, mintha más és más helyszíneken kalandozna a társulat és néző egyaránt. A látvány pedig önmagáért beszél… a hangszerek, a fellépők ruházata és a részletesen kidolgozott koreográfia lebilincselő élményt nyújt. Ebből a sokszínűségből születik meg az a lelki feltöltődés, melyről időről-időre beszámolnak az ATARU TAIKO ütőegyüttes koncertjeinek látogatói.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!