Program


Run Over Dogs (koncert és beszélgetés)

Run Over Dogs (koncert és beszélgetés)

A Madách Színház újabb rendkívüli eseménysorozatra készül.
2018 szeptemberében, a Rocksuli című rockmusical bemutatójához kapcsolódóan Rockfesztivált rendez a Madách Színházban!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 26. szerda, 19:30

A programsorozatban nagyszínpadi koncertek és koncertszínházi előadások kapnak helyet az Anna And The Barbies-tól Müller Péter Sziámi AndFriends-ig, klubkoncertek a Stúdió színpadon Hangácsi Mártontól a Run Over Dogs-ig, és rocklegendákat faggatunk zenés beszélgetéseken a Tankcsapdától Bródy Jánosig.

Ajánlatunk


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!