Program


RS9 OFF - Metro Action

RS9 OFF - Metro Action

Három L1-tag, független művész újraéleszt egy munkát, ami már többféle verzióban jelent meg: A metro action szokatlan helyzetekben mutatkozik meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 10. vasárnap, 16:00

Három L1-tag, független művész újraéleszt egy munkát, ami már többféle verzióban jelent meg: A metro action szokatlan helyzetekben mutatkozik meg, így 2010- ben Ladjánszki Márta és Varga Zsolt kettőseként a Kisföldalattin (M1) közlekedve lehetett a performansszal találkozni; 2020-ban Koroknai Zsolttal kibővülve az M3-as metró vonalának néhány állomásán futottak bele az utazók az előadásba. Amikor a színház látogatása nem volt megoldott, az alagútból a színházi black box térbe helyezték az előadást, s a 2021-22-es évben a Köszönjük, Magyarország! Program anyagi támogatásával sikerült Budapesten kívüli helyszínekre is elvinni a produkciót, így előadták azt piacon, erdőben, Balaton-parton, művésztelepen és kiállítótérben is. Az lőadás azóta is különleges helyszínekre jutott el, most az RS9 OFF Fesztiválon a Vallai kert fogadta be.

Koroknai Zsolt – Ladjánszki Márta – Varga Zsolt (L1 Egyesület tagjai):

Koncepció: Ladjánszki Márta 

Előadók: Koroknai Zsolt, Ladjánszki Márta, Varga Zsolt 

Támogatók: L1 Egyesület, EMMI, NKA

Ajánlatunk


Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A Magyarországhoz sok szállal kötődő gitárfenomén akusztikus triójával tér vissza a Müpába március 16-án, így ölelve át jelképesen nemzeti ünnepünket és a Müpa születésnapját. A trió mellett Gotthard Mike ez alkalommal is lehetőséget kap virtuozitása és elbűvölő líraisága megcsillogtatására.

Ajánló


Budafoki Dohnányi Zenekar Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) vezényel: Guido Mancusi

Geszti Péter – Monori András – Tasnádi István: Ezeregy éjszaka worldmusical

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!