Program


Rózsakert Szabadtéri koncert - Like a Rolling Stone

Rózsakert Szabadtéri koncert - Like a Rolling Stone

Az elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei a Beat korszaktól a 90-es évekig a BONUS TRACK elnevezésű formáció előadásában.
Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 29. szombat, 20:30

Rózsakert Szabadtéri koncert - Like a Rolling Stone
Az elmúlt 50 év legnagyobb világslágerei a Beat korszaktól a 90-es évekig

A BONUS TRACK elnevezésű formáció 2009-ben alakult. 
Tagjai, Giret Gábor és Kottler Ákos rutinos, több nagy zenekart megjárt zenészek és barátaik, Hudák Imre és Fényes Gábor, szintén sok éves zenei múlttal rendelkeznek, valamint a két energikus frontember Suga János és az amerikai származású Chris Mattheisen, akik a zenélés mellett - nem mellékesen - a hazai nagyvállalatok top menedzserei. 
Repertoárjuk esszenciális válogatás a Rock’N’Roll, Funky, Rythm&Blues és West Coast stílus ismert slágereiből a 60-as évektől egészen a napjainkig. 
Fergeteges hangulatú koncertjeik igényes szórakozást nyújtottak már az ismert pesti élőzenés kluboktól az olyan patinás nyári fesztiválokig, mint a soproni VOLT Fesztivál és a kapolcsi Művészetek Völgye. 
A Like a Rolling Stone produkció Bob Dylan azonos című daláról kapta nevét, nem véletlenül: Dylantől kezdve Joplinon, Hendrixen és a Beatlesen keresztül Lenny Kravitzig érintjük a rocktörténet fontosabb állomásait. 
Az előadás 2017 őszén mutatkozott be a MOMkultban, azóta járt többek közt a pécsi Kodály Központban, az Ördögkatlan Fesztiválon is.

Szereplők
Zenekar: Bonus Track Band
Szárvendégek: Ónodi Eszter, Fekete Linda, Thuróczy Szabolcs, Ódor Kristóf, Tasnádi Bence

Eső esetén a Continental Arénában!

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!