Program


Royal Opera House Live - Csajkovszkij: Csipkerózsika

Royal Opera House Live - Csajkovszkij: Csipkerózsika

A Csipkerózsika különleges helyet foglal el a Royal Ballet repertoárjában. Ez volt az a mű, amellyel a II. világháború után a társulat debütált a Covent Gardenben. Hatvan évvel később a vezető koreográfusainak közreműködésével felújították az eredeti produkciót, visszahozva a színpadra Oliver Messel pazar díszleteit és jelmezeit.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 16. csütörtök, 20:00

Royal Opera House Live – Csajkovszkij: Csipkerózsika

A Csipkerózsika különleges helyet foglal el a Royal Ballet repertoárjában. Ez volt az a mű, amellyel a II. világháború után a társulat debütált a Covent Gardenben. Hatvan évvel később a vezető koreográfusainak közreműködésével felújították az eredeti produkciót, visszahozva a színpadra Oliver Messel pazar díszleteit és jelmezeit. Marius Petipa 19. században készült mesteri koreográfiáját Frederick Ashton, Anthony Dowell és Christopher Wheeldon szekciói egészítik ki, így születtek meg a klasszikus balett eszköztárának legkiválóbb pillanatai Csajkovszkij intenzív zenéjére, melynek talán azóta sincs párja a balett történetében.

Élő közvetítés Londonból!
Az előadás hossza: 3 óra, két szünettel.

Kerekesszékkel is látogatható!

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!