Program


Richie & The Mops

Richie & The Mops

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 5. péntek, 19:30

Borbély Richárdot a Madách Színház nézői jól ismerhetik, főként A nyomorultak, vagy sokkal korábban a Jézus Krisztus Szupersztár című előadásokból, legújabb főszerepe pedig a Rocksuli című musicalben Dewey Finn lesz.
A 2014-es X-Factorban szólóénekesként láthatták, de két éve már új rockbandájával is rendszeresen találkozhat a közönség. Elkészült első lemezük is, és több klubkoncert után a Madách Színház nézőit is várja Richie and the Mops.

Borbély Richárd – gitár, ének
Csóti Márton - gitár
Naszvagyi Tamás – basszusgitár, vokál
Hegyessy Csaba - dob

Vendégek:
Tóth Andi
Szkiton Production
Tha Shudras (Trap Kapitány)

Ajánlatunk


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

A nemzetközi historikus régizenei előadópraxis egyik legjelentősebb képviselője, a világhírű holland csembaló-, orgonaművész és karmester, Ton Koopman idén októberben tölti be 80. életévét.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!