Program


ReGamEx - Retro videojáték kiállítás
6

ReGamEx - Retro videojáték kiállítás

Áprilisban (2023. április 1-2. szombat-vasárnap 10.00-18.00) tizenötödik alkalommal - a KMO-ban második alkalommal - kerül megrendezésre ReGamEx - RETRO VIDEOJÁTÉK KIÁLLÍTÁS, ahol a 70-es, 80-as és 90-es évek hobbiszámítógépeivel, video- és kvarcjátékaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 2. vasárnap, 10:00

ReGamEx
Retro videojáték kiállítás

A rendezvény elsődleges célja – főképpen az ifjabb korosztályt célba véve – bemutatni az elmúlt negyven év elképesztő technikai fejlődését a videojátékok evolúcióján keresztül. És igen, ezek a régi masinák valamikor "régen" nagyon menők voltak, és az ezekre megjelent játékok még ma is remek szórakozást nyújtanak. És hogy ez tényleg így van, azt a ReGamEX-re kilátogatók személyesen is megtapasztalhatják a több tucat kipróbálható, játszható gép segítségével.

A rendezvényen megtekinthetők a hőskor pionírjainak számító, még fekete-fehér TV-ken használt PONG (TV-foci, TV-tenisz, pálcika tenisz) gépek, az otthoni számítógépeket világszinten elismertté tevő Commodore, Sinclair és Atari hobbiszámítógépek, a SEGA-Nintendo videojáték párharc jeles képviselői, a kilencvenes évek konzolforradalmának meghatározó darabjai, és persze a hazai iskolaszámítógép program szinte minden egyes darabja.

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!