Program


RÁKÓCZI Pálinka portya Fejedelmi program a Csokoládé Múzeumban

RÁKÓCZI Pálinka portya Fejedelmi program a Csokoládé Múzeumban

A Rákóczi Fejedelmi Pálinka Udvarház

Pálinkakóstoló Portyára hívja Önt!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. június 28. péntek, 17:55

Minden pénteken 18:00 órakor kezdjük a pálinkás íz utazást.

Kétféle választható programot kínálunk az érdeklődőknek.

Kuruc program 4.990 Ft/fő

Fejedelmi Program 8.990 Ft/fő

A bejáratnál, ősi szokás szerint sóval-kenyérrel és pálinkával fogadjuk a vendégeket.

A Filmmúzeumban rövid filmet vetítünk a pálinkakészítésről.

A két program résztvevői együtt indulnak a Rákóczi Pincébe.

Az asztalon Rákóczi Ízelítő falatok várják a vendégeket barack-, körte-, szilvapálinkához három, az íz világhoz illő falatot kínálunk. A legjobban ízlett pálinkából kis üvegbe saját pálinkát csapolnak a résztvevők, feliratozzák tetszésük szerint.

Tokaji aszúval, vagy pálinkával töltött csokoládét, Rákóczi Pralinét kínálunk, hozzá vagy akácvirágon érlelt, akácmézes pálinkát, vagy egy szabadon választott, korábban már kóstolt pálinkát ajánlunk.


A Kuruc program a Rákóczi pincéből feljövet, véget ér.


A Fejedelmi program folytatódik a Rákóczi Lovagteremben, ahol megterített asztalon várja a vendégeket a főétel, pácolt kacsamell, pityókás mandulával, salátaágyon. A ház vörösborát, Mr. Pinot Noirt kínálunk hozzá.

A desszert szintén specialitás, évszakonként változhat, csokoládéban tobzódó, felejthetetlen finomság. A végére egy desszertpálinkát, pálinka likőrt tartogatunk.

Ajánlatunk


Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!