Program


Rákász Gergely - Lords of the Organ

Rákász Gergely - Lords of the Organ

Igazi örömzene a 2021-es műsor.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 13. péntek, 19:30

Rákász Gergely - Lords of the Organ

Talán soha nem volt még ekkora szükségünk rá, hogy a művészet felemeljen bennünket vissza oda, ahol korábbi életünket felfüggesztettük. Az elmúlt évben megtarthattunk mindent, ami az élethez kellett a vajat a hűtőben, vagy a meleget a házainkban. De elveszett a létezés lényege, az a tükör, amelyben az ember nem túlélő fogyasztó állatnak érzi magát, hanem az Istenek örökösének. A teremtés folytatójának. Ide tértünk vissza. Nem mondjuk ezt ki mindig amikor színházba, koncertre, vagy kiállításra megyünk, de mindannyian érezzük, ezért megyünk oda. Ezért azokkal a műalkotásokkal ünneplünk, amelyek minden hangja ezt az életörömöt sugározza. Strauss és Sosztakovics keringői, Ravel Bolerója, Vivaldi Négy Évszakának részletei mind ilyenek.

Már nagyon vártuk a személyes találkozót, hogy visszakapjuk az életünknek ezt a szeletét!

Ajánlatunk


Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!