Program


Puertas Abiertas koncert / Modern milonga

Puertas Abiertas koncert / Modern milonga

Pavo Urban dubrovniki fotóművész volt, aki a Jugoszláv háborúban halt meg, még fotózta magát a háborút, de a bombázások egyikében az életét veszítette. Családja édesanyja és húga később Zadarba költözött.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 31. péntek, 20:30

Puertas Abiertas - Duo Alma y Desnudo koncert és Modern Milonga

Pavo Urban dubrovniki fotóművész volt, aki a Jugoszláv háborúban halt meg, még fotózta magát a háborút, de a bombázások egyikében az életét veszítette. Családja édesanyja és húga később Zadarba költözött.

Az ő „Kapuk” fotósorozata adott ihletet Adrián Placenti argentin zongorista, zeneszerző számára egy készülő szvitjéhez. A kapuk, amik szétválaszthatnak vagy egybeköthetnek, ami jelentheti a távolodást vagy a közeledést is úgy egymás között, mint saját magunkban, egy örökké aktuális téma annak, aki érzékeny a környezetére és környezettel való kapcsolatára, vagy emberi kapcsolatokkal, önismerettel foglalkozik. A programot Melita Ivkovic szerkesztette egybe, és Bartha Kat - lett az a zenész, aki által kerek egésszé vált a mű.

A Duo Alma y Desnudo tagjai
Adrian Placenti - argentin zongorista, zeneszerző,
http://www.tangoharmony.hu/en/adrian-placenti.html
Bartha Katalin - hegedűművész
http://www.tangoharmony.hu/en/tango-harmony-members/katalin-bartha.html

A két zenész Buenos Aires-ben közös barátjuk tanácsára találkozott egymással, ahol többször játszottak együtt.  Buenos Aires után együtt léptek fel a Tango Harmony Budapest zenekar európai turnéján 2018. júliusában, majd ismét a BsAs-ben 2018 novemberében.

A koncert 20:30 kezdődik, utána Modern Milonga éjfélig!
DJ: Huszár Tamás

A koncert és milonga belépője egyben is megvehető vagy csak a milongára is váltható jegy.

A keddi Milonga del Angel, vagy a vasárnapi Argentine Tango History / Musicality WS - by Adrián Placenti rendezvények belépőivel a koncert és a milonga ingyenesen látogatható. 

Helyszín az Art's Harmony Studio

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!