Program


Primavera Flamenca - Flamenco táncest

Primavera Flamenca - Flamenco táncest

Tánc, ének és gitár a végtelenségig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 25. szombat, 19:00

Primavera Flamenca
Flamenco táncest

A flamencoban rejlő erő, elegancia, a ritmus szilaj lüktetése, a dallam finom szépsége mind az életből, annak folytonos változásából fakadnak, Keck Mária flamenco táncművész, énekes és Teo Mandzuka gitárművész duóját Böröcz Petra flamenco táncművész egészíti ki, hogy az andalúz tradíció ösvényein muzsikálva és táncolva, a mediterrán fényből merítve töltekezzenek Önökkel együtt.

Keck Mária – ének, tánc, cajón
Böröcz Petra – tánc
Teo Mandzuka – gitár

 

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!