Program


Primadonnák

Primadonnák

A rendkívül szórakoztató alaphelyzetet professzionális írói munka és nagyszerű szereplehetőségek teszik vonzóvá, színházunk fiatal társulata számára. Mindamellett igazi színházi reklámja Shakespeare halhatatlan művének.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 16. szombat, 19:00

Primadonnák

A világhírű vígjátékszerző ezúttal rendkívül értékes alapanyaghoz nyúl:
Shakespeare: Vízkereszt vagy amit akartok című vígjátékának konfliktusrendszere elevenedik meg két fiatal színész, két műkedvelő lány és környezetük érvényesülési szándékában, egyébként is bonyolult viszonyaiban.

Szereposztás
MEG................................ Kovács Ágnes Magdolna
LEO................................. Szelle Dávid
JACK............................... Kovács Gábor
AUDREY.......................... Kárpáti Barbara
DUNCAN......................... Koscsisák András
FLORENCE..................... Oravecz Edit
DOKI................................ Keresztesi László
BUTCH............................ Hédl-Szabó Dániel

Alkotók
Fordította: Hamvai Kornél
Játéktér: Szelle Dávid
Jelmeztervező: Pap Lívia
A rendező munkatársa: Kárpáti Barbara
Rendező: Szelle Dávid

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

MŰVÉSZETEK HÁZA GÖDÖLLŐ Helyszín: Színházterem Esemény kezdése: 2024. 05. 02. (csütörtök) 19.00 Jegyár: Kedvezményesen 04.21-ig 7.900 Ft utána 8.900 Ft

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!