Program


POM POM - Rátonyi Róbert Színház

POM POM - Rátonyi Róbert Színház

Csukás István népszerű rajzfilmsorozatát most színpadi feldolgozásban zenével, színes díszlettel, jelmezzel és sok-sok humorral láthatja az óvodás és kisiskolás közönség és persze a nosztalgiázni kívánkozó apukák és anyukák.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 17. szerda, 10:00

Rátonyi Róbert Színház
POM POM

Gombóc Artúr nagyon szomorú... Mindenki csúfolja a kilói miatt. A mértéktelen csoki evés miatt nagyon meghízott. Már alig mer végig menni az utcán, úgy fél, hogy kinevetik és megmosolyogják. Végső elkeseredésében úgy dönt, hogy – mint a többi madár – Ő is télre elköltözik Afrikába.

A bajok tovább fokozódnak, amikor Artúr fogságba kerül egy madárüzletben. Szerencsére barátai, Pom Pom a kis pamutbojt és Picur az iskolás kislány rögtön mellé állnak. Segítségül hívják Festéktüsszentő Hapci Benőt, Órarugógerincű Felpattanót és Radírpókot barátjuk megsegítéséhez és kiszabadításához.

Gombóc Artúr végül rájön arra, hogy a barátoknál, barátságnál és a szeretetnél nincs fontosabb a világon, s ha bármi baj van, Ők itt vannak és nem kell világgá menni, a csokit pedig mértékletesebben kell fogyasztani. Csukás István népszerű rajzfilmsorozatát most színpadi feldolgozásban zenével, színes díszlettel, jelmezzel és sok-sok humorral láthatja az óvodás és kisiskolás közönség és persze a nosztalgiázni kívánkozó apukák és anyukák.

Szereplők
Picur................................................................................. Kiss Eszter Júlia / Csápenszki Nikolett
Pom Pom......................................................................... Tassonyi Balázs, Bágyi Márton, Vígh Gergő
Gombóc Artúr................................................................... Bodrogi Attila, Straub Péter
Festéktüsszentő Hapci Benő, Kopasz............................. Gieler Csaba
Órarugógerincű Felpattanó.............................................. Csápenszki Nikolett / Kiss Eszter Júlia
Radírpók, Sofőr, Mozdonyvezető, Kapitány..................... Lévai Ádám

Alkotók
Csukás István műve alapján írta: Bor Viktor
Zene: Berkes Gábor
Díszlet: Perlaki Róbert
Jelmez: Kökényesi Györgyi
Koreográfus: Hábel Ferenc
Rendező: Kökényessy Ági

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!