Program


Polska Jazz / Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz (C/UA/PL)
4

Polska Jazz / Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz (C/UA/PL)

A nemzetközi formáció a jazz, a latin-kubai ritmusok, a salsa és a klasszikus zene fúzióját játssza négy különböző nációjú zenész értelmezésében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 7. szombat, 20:00

Polska Jazz | Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz (CU/UA/PL)

Közreműködik:
Roland Abreu - nagybőgő
Taras Bakovskyi - szaxofon
Paweł Kukuła - zongora
Dominik Jaske - dob
Dominik Jaske

A nemzetközi formáció a jazz, a latin-kubai ritmusok, a salsa és a klasszikus zene fúzióját játssza négy különböző nációjú zenész értelmezésében. A Roland Abreu & The Cuban Latin Jazz a zenekarvezető, Roland Abreau kubai zenei gyökereiből nőtt ki, aki Havannában született és húszéves koráig ott is élt. A tehetséges jazzbőgős, zeneszerző és producer jelenleg második otthonában, Lengyelországban él, ahová még zenei tanulmányai vezették, amikor a havannai zeneakadémia elvégzése után a wrocław-i zeneakadémiára iratkozott be. Roland szenvedélye, víziói és virtuozitása jelentik a The Cuban Latin Jazz legfőbb mozgatórugóját.

A zenekar szaxofonosa, Taras Bakovskyi Ukrajnából származik, itt kezdte zenei tanulmányait is. Később Lengyelországban tanult tovább a legendás európai jazzszaxofonos, Piotr Baron tanítványaként. Taras számos jazz-művésszel dolgozott már együtt, többek között Frank Parkerrel és a Jazz colective-vel is. A zongorista Paweł Kukuła Varsóban tanult, és szintén számos emlékezetes kollaborációt tudhat maga mögött. A dobos Dominik Jaske csodagyerekként indult, hatévesen kezdett el dobolni, jelenleg pedig Varsóban tanul.

A Cuban Latin Jazz debütáló lemeze, a Juntos Por Siempre 2019 januárjában látott napvilágot a V Records gondozásában. Az album a tagok saját szerzeményeit és a legfontosabb kubai zenészek darabjait tartalmazza. Második albumuk, a 2020-ban megjelent Roots melankolikusabb tájakra vezet, de ugyanúgy ott lüktet benne a latin szenvedély.

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!