Program


PoénOK! - VAN KECMEC: DOLÁK -SALY RÓBERT ÖNÁLLÓ ESTJE. Abszurd jelenetek, dalok, diafilmek.

PoénOK! - VAN KECMEC: DOLÁK -SALY RÓBERT ÖNÁLLÓ ESTJE. Abszurd jelenetek, dalok, diafilmek.

Az előadás különlegesnek mondható, hiszen fent nevezett alig szerepel benne. Sokkal inkább meghívott vendégei népesítik be a színpadot. Többek között megjelenik a legendás Besenyő család „zsenilis” öregje: Anti bácsi, színpadra lép Naftalin Ernő „ötletológus" és feltűnik a harsány Leopold-mester.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 28. szerda, 19:00

PoénOK! - VAN KECMEC: DOLÁK-SALY RÓBERT ÖNÁLLÓ ESTJE
Abszurd jelenetek, dalok, diafilmek

Az előadás különlegesnek mondható, hiszen fent nevezett alig szerepel benne. Sokkal inkább meghívott vendégei népesítik be a színpadot.
Többek között megjelenik a legendás Besenyő család „zsenilis” öregje, Anti bácsi, aki a közönség hölgy tagjait próbálja jobb belátásra bírni. Színpadra lép Naftalin Ernő „ötletológus”, aki jó szokása szerint tudományos előadása ürügyén piszkálja a közönséget. Feltűnik a harsány Leopold-mester, aki legsikeresebb diafilm-vetítéseit közvetíti élőben és halóban. De a szerző válogat legnépszerűbb abszurd dalaiból is.

Az est hívatlan vendége lesz az a Pandacsöki Boborján is, akit ezúttal ugyan nem kérdez senki, de saját jogán mégiscsak magához ragadja a szót, és minden lehetőséget megragad, hogy felrúgja az eredeti műsortervet.

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!