Program


Pódiumon a Bartók Konzi növendékei - Konzis koncertek

Pódiumon a Bartók Konzi növendékei - Konzis koncertek

Fellépnek a Bartók Konzi cimbalom-, gitár-, harmonika-, hárfa-, ütő- és magánénekszakos hallgatói
Cimbalom, gitár, harmonika, hárfa, ütő és magánének tanszak – közös vonásuk, hogy a Bartók Konzi képzéseinek kínálatában voltaképpen mind úgynevezett „kis tanszaknak” számítanak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 8. hétfő, 19:00

Konzis koncertek
Pódiumon a Bartók Konzi növendékei A Zeneakadémia saját szervezésű programja

Fellépnek a Bartók Konzi cimbalom-, gitár-, harmonika-, hárfa-, ütő- és magánénekszakos hallgatói
Cimbalom, gitár, harmonika, hárfa, ütő és magánének tanszak – közös vonásuk, hogy a Bartók Konzi képzéseinek kínálatában voltaképpen mind úgynevezett „kis tanszaknak” számítanak. Ez a kifejezés azonban csak arra utal, hogy a 19. században alapított zeneiskolák hagyományos oktatási struktúrájába – az egyetlen magánének-oktatás kivételével – ezek a szakok csak később kerültek be, illetve arra, hogy általában valamivel kisebb létszámúak is a tradicionálisan sok diákot vonzó vonós, fúvós, billentyűs és zeneelméleti képzéseknél. A jelentőségükre viszont a „kis” jelző semmiféle hatással nincs: az iskola éppen olyan ígéretes, alapos technikai felkészültségű, érzékeny zenészeket nevel ezeken a tanszakokon is, mint a nagyobb, népszerűbb hangszercsoportok esetében, ahogyan ezt a mostani hangverseny is igazolja.

Rendező: Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!