Program


Pintér Béla És Társulata: Jubileumi Beszélgetések - premier előtti támogatói előadás

Pintér Béla És Társulata: Jubileumi Beszélgetések - premier előtti támogatói előadás

Idén ünnepeljük a Pintér Béla és Társulata működésének 20. évét, így a 2018/2019-es évadban különleges események sorával készültünk. A kerek évforduló kiemelt pontja a Jubileumi Beszélgetések című új bemutató.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 16. vasárnap, 20:00

Ezúton is köszönjük minden nézőnk megtisztelő figyelmét, mellyel a két évtized alatt kísérte és segítette munkánkat; a kérdéseket, üzeneteket, leveleket, beszélgetéseket; valamint a sokféle formában érkező támogatást, mely nélkül nem ünnepelhetnénk most a 20. évadot. Bízunk benne, hogy a következő 20 évben is gyakran találkozunk majd!

Azoknak a nézőinknek, barátainknak, akik támogatni kívánják a Pintér Béla és Társulata működését, idén egy új lehetőséget biztosítunk: a premier előtti támogatói előadást. Ez az este egy fontos és érzékeny pillanat: az új bemutató első találkozása a közönséggel. Szeretettel várunk a Jubileumi Beszélgetések című új bemutató premier előtti támogatói előadására minden érdeklődőt, aki szeretné támogatni munkánkat, és részese lenni ennek az eseménynek.

Előadás után pezsgős fogadást tartunk a színház előterében, ahol alkalom nyílik a társulat tagjaival való találkozásra és beszélgetésre is.

Alkotók:

Bencze Sándor "Qpa"
Enyedi Éva 
Friedenthal Zoltán
Pintér Béla 
Roszik Hella
Stefanovics Angéla
Szabó Zoltán 
Thuróczy Szabolcs
Terhes Sándor

Dramaturg: Enyedi Éva
Zene: Kéménczy Antal
Díszlet: Tamás Gábor
Jelmez: Benedek Mari
Hang: Belényesi Zoltán
Fény: Varga László
A rendező munkatársa: Hajdú Rozi
Asszisztens: Hornyák Dóra
Produkciós munkatárs: Jékely Anna
Gazdasági munkatárs: Inhaizer Gyula

Írta és rendezte: Pintér Béla

 

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!