Program


PINK MARTINI

PINK MARTINI

Először lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a sokszínű, szinten minden zenei stílusban otthonosan mozgó Pink Martini zenekar!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 25. csütörtök, 20:00

A sajátos hangulatú, igazi „nyári zenét” játszó formáció és performance zenekar a jazz, a klasszikus zene és a pop-rock műfajának találkozásából alakult. Zongoristája és alapítója Thomas Lauderdale az oregoni politikából érkezett és kis nagyzenekrát is azzal a céllal hozta létre, hogy hatást gyakoroljon a világ működésére.Társa a karizmatikus énekesnő China Forbes, akivel együtt jártak a Harvardra. Határfeszegető muzsikájuk társénekese Storm Large, de összességében 10-12 zenésszel és vendégénekesekkel dolgoznak. Sympatique című első kislemezük rögtön megkapta az „éva dala” díját.Pink Martini tágas repertoárja vadul sokszínű, előszeretettel ugrál az idők és zenei stílusok között. A zenekar 1997-ben indult világhódító útjára, a Cannes-i Filmfesztiválon debütáltak. Dalaik azóta számos filmben, tévéshow-ban, fesztiválon és a világ nagy koncertszínpadain hangzanak fel.

Ajánlatunk


zenés átirat két részben

bohózat két felvonásban

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!