Program


Péterfy Bori & Love Band

Péterfy Bori & Love Band

Péterfy Bori énekesnő-színésznő pályafutása a kilencvenes évek elején kezdődött Budapesten, ahol a virágkorát élő alternatív színházi közeg aktív szereplője, később pedig a Nemzeti Színház tagja volt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 20. péntek, 19:00

Zenei karrierje a Tövisházi Ambrus zeneszerző-zenekarvezető által kitalált Péterfy Bori & Love Band-el indult el, 2007-ben, a Hajolj bele a hajamba című dallal, amely egyszerre országos ismertséget szerzett Borinak és a zenekarnak. Sanzonokból, alternatív rockból, és színes, pszichedelikus popból összeszőtt első albumuk felhelyezte a magyar zene térképére a Love Band-et, amely – Bori terhessége miatti rövid szünetet kivéve – folyamatosan turnézik.

Tízéves jubileumi Bori X című albumuk formabontó módon egy ingyenesen letölthető telefonos játék-app formájában jelent meg. Legutolsó, 2020 nyarán megjelent Szikra című lemezük pedig a pandémia első hullámának élményeit és az abból való kiszabadulást dolgozza fel. A működésének eddigi tizenegy éve alatt összesen hét stúdióalbumot megjelentető zenekar rendszeresen járja az országot. Klubokban, ülős színháztermekben és fesztiválokon egyaránt vidám, energizáló koncertekre számíthatunk tőlük.

Felhívjuk tisztelt közönségünk figyelmét, hogy az eseményre történő belépés szabályai továbbra is változhatnak a kormányzati intézkedések hatására.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!