Program


PénteK13 – ÚJÉVI KONCERT – Budapest Ragtime Band és Csonka András

PénteK13 – ÚJÉVI KONCERT – Budapest Ragtime Band és Csonka András

Nyissuk az új esztendőt egy nagyon vidám, szórakoztató koncerttel! A fellépő Budapest Ragtime Band évtizedek óta jól ismert a hazai, és a nemzetközi, igényes zenekedvelő közönség körében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 10. péntek, 19:00

ÚJÉVI KONCERT – Budapest Ragtime Band és Csonka András

Nyissuk az új esztendőt egy nagyon vidám, szórakoztató koncerttel! A fellépő Budapest Ragtime Band évtizedek óta jól ismert a hazai, és a nemzetközi, igényes zenekedvelő közönség körében. Az együttes a ragtime zene határait feszegeti a kezdetektől fogva, swing slágerek és dixiland melódiák előadásával.  Koncertjeik elmaradhatatlan része a show, a vidámság, amit ez alkalommal sokunk kedvence, Csonka András is fokozni fog több örökzöld dal előadásával.

A zenekar tagjai:
Antal Tibor (hegedű),
Csapó Krisztián (harsona),
Széki József (ütőhangszerek, ének),
Csárics Sándor (trombita),
Gayer Ferenc (nagybőgő),
Stein Ferenc (zongora),
Weszely János (dob)

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik most emelték a tétet.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!