Program


PénteK13 - PEDROFON - Házibuli

PénteK13 - PEDROFON - Házibuli

Szeptembertől ismét minden hónapban fergeteges házibulival várják a táncoslábú közönséget az AJAMK színháztermében.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 29. péntek, 19:30

PEDROFON Házibuli

Hazánk egyik legkedveltebb rock and roll zenekarának műsorán szerepelnek az ’50-es, ’60-as évek rock and roll slágerei, a Hungária örökzöldektől a Komár László nótákig. Sőt a ’30-as, ’40-es évek swing világát is felidézik, de feldolgozzák a hozzájuk közel álló közelmúltbéli számokat is. Szeptembertől minden hónapban fergeteges házibulival várják a táncoslábú közönséget az AJAMK színháztermében.



Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Ajánló


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!