Program


PénteK13 – HIRTLING ISTVÁN estje a Magyar Kultúra Napja tiszteletére: MÁRAI SÁNDOR írásai a férfi-nő

PénteK13 – HIRTLING ISTVÁN estje a Magyar Kultúra Napja tiszteletére: MÁRAI SÁNDOR írásai a férfi-nő

HIRTLING ISTVÁN estje a Magyar Kultúra Napja tiszteletére: MÁRAI SÁNDOR írásai a férfi-nő kapcsolatról, avagy "Az emberek szeretettel ölik egymást…"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 27. péntek, 19:00

PénteK13
HIRTLING ISTVÁN estje a Magyar Kultúra Napja tiszteletére: MÁRAI SÁNDOR írásai a férfi-nő
Közreműködik Szabó Dániel cimbalmon

Márai Sándor életművében az egyik leggazdagabb téma férfi és nő kapcsolata.
Leggyakrabban kettejük válságáról, párbeszédük hiányáról, egymás megértésének nehézségéről jegyezte le gondolatait, megérzéseit. Az est folyamán megismerhetjük a szerelmes és szenvedélyes Márai arcát, de bepillantást kaphatunk az egymásért és egymástól szenvedő kapcsolatokba is, nem feledve az író intését: "Ahol ember van, ott titok van."

Bevezetőt mond Mészáros Tibor irodalomtörténész, Márai kutató.

Ajánlatunk


A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!