Program


Peer Gynt
2

Peer Gynt

A felnőtté válás drámája ez, az útkeresésé, az elszalasztott lehetőségeké, a szem elől tévesztett céloké. Mert álmok nélkül nem élhet az ember, de kizárólag csak álomvilágban sem.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 7. kedd, 18:00

Peer Gynt állandóan úton van, hogy sehová se kelljen megérkeznie. Őt követjük a Stúdió K-ból egy városszéli elhagyatott helyre, ahol egy elzárt pincerendszer csupasz, szürreális, labirintusos tereibe lejutva minden megtelik Peer történeteivel és emlékeivel. A felnőtté válás drámája ez, az útkeresésé, az elszalasztott lehetőségeké, a szem elől tévesztett céloké. Mert álmok nélkül nem élhet az ember, de kizárólag csak álomvilágban sem.

FIGYELEM! Az előadás 18 órakor a Stúdió K Színházban kezdődik és ott is fejeződik be. A pincerendszer sajátosságai miatt kérünk minden nézőt, hogy melegen öltözzön!

Az előadás hossza: 4,5 óra egy szünettel

Játsszák: Nagypál Gábor, Homonnai Katalin, Horkay Barnabás, Kurta Niké, Lovas Dániel, Meszléry Judit, Nyakó Júlia, Pallagi Melitta, Sipos György, Spilák Lajos

Fordította: Kúnos László és Rakovszky Zsuzsa

Dramaturg: Garai Judit
Zene: Kákonyi Árpád
Kórus: Faust Fiúkórus, Incze Zsóka vezetésével
Fény: Eőry Zoltán
Jelmez- és díszlettervező: Fekete Anna, Kálmán Eszter
Rendezőasszisztens: Tóth Réka Ágnes

RENDEZŐ: Hegymegi Máté

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!